200 dies al govern


Fa només 9 mesos Més Acció per Martorelles es constituïa com a nova formació política amb el repte d'aportar al nostre poble una ACCIÓ de CANVI REAL, i només dos mesos més tard, a les eleccions municipals del 22 de maig, obtenia el suport necessari per entrar a formar part de l'equip de govern del nostre poble.

Transcorreguts
els primers 200 dies de govern creiem, com a partit, que és un bon moment per a reflexionar sobre les accions realitzades, accions que ens han portat a iniciar el camí de canvi amb el que ens vàrem comprometre.

Han
estat 200 dies per entrar en contacte amb la tasca política diària i les accions de govern, a les que anem aportat la defensa dels compromisos que vàrem adquirir amb Martorelles: hem fomentat una política del consens, no de l'enfrontament, oberta i dialogant amb els nostres companys de l'equip municipal, hem donant suport a totes aquelles accions que milloren la gestió, l'eficiència del nostre govern i contribueixen al control de la despesa, apostant per la informació mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament, amb l'objectiu de millorar la comunicació i  la transparència  municipal.

Des de la Regidoria de Treball i Formació Ocupacional, i Comerç i Turisme, sota la  responsabilitat del nostre candidat en Ramon Galí, i a través del Servei Ocupacional de Martorelles (SOM) ha estat possible: activar la gestió ocupacional i l'assessorament a les persones i empreses, millorant la gestió de les ofertes de treball que es generen en el nostre entorn.

Es treballa per un poble més solidari, més actiu, impulsant l’emprenedoria de les persones a l’atur, conjuntant iniciatives per aconseguir formació, apostant per els autònoms la micro empresa i el cooperativisme 

Mitjançant la Regidoria de Comerç es dona suport als comerciants per potenciar el  mercat, les bodegues D.O Alella ,el comerç , l’Agrupació Local de la Unió de Botiguers i Serveis de Martorelles, per millorar  i fer un poble comercialment actiu. No volem un poble dormitori.

Més Acció per Martorelles seguim essent el grup de persones inquietes, amb voluntat de millorar la trajectòria i el futur de Martorelles, que ja coneixeu. Per això seguirem  treballant dia a dia per un futur millor pel nostre poble.