DIADA 2013

Avui és un dia de records i reivindicacions per als ciutadans i ciutadanes del poble català.
Per aquest motiu MAPM ( Més Acció per Martorelles) partit municipal, agrupació d indignats i indignades per la situació política i social enfront de la manca de valors, fidels als nostres principis i valors democràtics, volem reivindicar i reclamar respecte polític per als ciutadans i ciutadanes, perquè s’ha d’escoltar la veu del poble, perquè tot no ha de ser vàlid en política.
Socialment és molt el que s’ha perdut, i més, el que ens queda per aconseguir, però avui centrem la reivindicació en el dret, jo diria l obligació, que els ciutadans i ciutadanes tenim a decidir el nostre futur i projecte de país.
Des de MAPM manifestem la nostra voluntat per lluitar pel dret a decidir, per dur a terme el referèndum democràtic per valorar l'opinió del poble de Catalunya. Dret reconegut per més del 44% de la població espanyola i més del 81% dels ciutadans de Catalunya.
 Es diu que, cada poble, te'l govern que es mereix, que ha volgut. Doncs Catalunya és un poble amb més de 300 anys d’història, que no ha pogut encara decidir l'estat que vol. Tenim dret, i volem saber democràticament, quin estat volem tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, ningú ens ho pot negar.
 També vull manifestar-vos l’opinió majoritària del nostre grup respecte a la voluntat d’independència, respectant les opinions i voluntats, i és per això que us animem a tots a participar aquesta tarda a la Via Catalana, cadena per la independencia  per aconseguir la consulta el 2014
 Una vegada més agrair a l’ANC, Òmnium Cultural i a tots els grups socials i polítics que treballen dia a dia per al dret a decidir, per tota la feina feta, i els animem ara més que mai, a seguir fins a aconseguir aquest dret bàsic, dret a l’expressió democràtica i la llibertat del poble català.
 Visca Catalunya lliure
MAPM
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada